Idag har en av vår kunder, Angelica, berättat om hur mycket hon tycker om Ladyfärgerna. Hon har bl a målat med Lady Balance, kulören Washed linen, på en stor vägg i vardagsrummet och en vägg i hallen. Hon bara älskar kulören och även färgens egenskaper, lätt att rolla och täcker bra. Dessutom har hon berättat för sina kompisar att det är Lady de ska välja så det droppar in flera tjejer varje dag som säger att det är Lady de ska ha. Snacka om att Angelica är en ambassadör för oss, Jotun och Ladyfärgerna. Idag valde hon en mörk kulör till sitt skoskåp i hallen. Hon fastnade för snickerifärgen Lady Supreme finish glans 5, supermatt med andra ord. Det ska bli spännande att se slutresultatet för vi räknar med att hon kommer in och visar bilder. Blir du nyfiken på oss, Jotun och Ladyfärgerna? Välkomna till vår butik på Stockholmsvägen 51 i Mariestad.
jotun-mineral-014