kok
Älskar den här bilden. Visst är det ett fräscht kök? Lite osäker på vilket golv det är men tror att det är ett Marmoleum Click från Forbo som finns i storlekarna 30×30 och 30×60, i ett stort antal kulörer. Riktigt snyggt och dessutom gjort av naturliga råvaror. Hållbarhet!

Idag har vi planerat för fullt hos oss på Colorama Stockholmsvägen. Nästa vecka hittar ni ett nytt ex av Coloramas Mitt hem i er brevlåda. Ett nummer fyllt av tips, inspiration och bra kampanjpriser. Vi har gått igenom allt så att produkterna finns på plats när ni kommer.

I morse kom vår säljare från Designers Guild på besök och vi gick igenom tapetkollektionerna, tittade på vilka mönster som matchar varandra mm. Ni får inte missa deras fina tapeter.

Nästa vecka åker Josefin på kurs till Mölndal. Jotun, en av våra färgleverantörer ordnar färgkurs för nyanställda. Det är perfekt för Josefin som började sin fasta anställning hos oss i tisdags. Kunskap är viktigt! Vi kommer att presentera Josefin lite närmare framöver.

Vi planerar besök hos leverantören Martinsen i Tidaholm. De kommer under november visa upp inredningsprylar inför våren/sommaren 2017. Lisa och Caroline kommer att åka dit och göra lite inköp.

Julskyltningen är under planering, byte av lönesystem planeras, det nya lagret ska bli helt klart vad gäller hyllor mm, ja det finns att göra hela tiden.

Det roligaste är trots allt att träffa och serva alla våra trevliga kunder. Nu är det kvällen och dags för middag. Vi hörs i morgon. Trevlig kväll!