God morgon
Redan torsdag igen. Veckorna rusar fram. Idag träffar ni Lisa, Caroline och Alexander i butiken. Klockan nio slår de upp portarna. Jag (Barbro) tar timeout och stannar hemma för att försöka bli av med en envis förkylning. Det pågår badrumskampanj hos oss. Många av er fick Coloramas Badspecial i brevlådan i söndags. Om ni inte fick det kan ni hämta ett ex i butiken. Där hittar ni massor av fina erbjudanden.

Varje dag kommer nya tapetkollektioner till butiken. Varför inte tapetsera om inför julen?

Har ni sett att vi öppnat en inredningsavdelning? Där hittar ni massor av fina prylar till hemmet. Varför inte titta in och se om vi har något till far eller kanske en julklapp till dottern? Vi är den enda återförsäljaren i stan av Carolina Gynnings produkter.

Behöver ni hjälp med att göra om hemma? Vi fixar det! Kontakta oss i butiken eller ring Thomas Karlsson 0708-730 208. Vi önskar er en fin torsdag. Såg precis på tv att det kommer att bli soligt och fint i helgen. Det kan vi behöva eller hur?flowsaga1butik-010tapeter-mm-013