När vi köpte en kamera till företaget lovade säljaren Francis att han skulle ha en kurs för mig hur jag skulle använda kameran och få de bästa bilderna. Det var före jul och jag tyckte inte det var så nödvändigt men nu inser jag verkligen att jag behöver det. Mina bilder är en katastrof. Vill inte visa dem här på bloggen. Efter den här trista förkylningen är det jag som bokar en tid hos Francis. Sen ska ni få se fina bilder här (hoppas jag).

Ni kan följa oss på facebook och på Instagram, där vi heter Colorama Stockholmsvägen.

Det händer hela tiden saker hos oss och det är ju så det ska vara. Vårt nya lager är färdigbyggt. Nu ska väggar målas, pallställage ska monteras och sen får vi riktig ordning där. Äntligen har vi en stor port där vi kan lasta in varor utan att behöva bära.

På hantverkssidan är det fullt upp, framför allt när det gäller badrum. Kul att så många vill anlita oss. Just nu pågår kampanj hos Vedum badrumsmöbler. De erbjuder tillsammans med oss 20% rabatt på hela sortimentet t o m den 31 oktober.

Den 17 november är det mingelkväll hos oss. Vi bjuder på glögg med tilltugg, ni får möjlighet att köpa fina julklappar från vår inredningsavdelning, vi gör fina paket och ni får en goodiebag fylld med gåvor från våra leverantörer.
Anmäl er till butiken 0501-700 20.
formex-008