God kväll från ett mörkt och regnigt Mariestad. Jag, Barbro, gillar verkligen hösten men nu har förkylningen slagit sina klor i mig så det har varit en trist dag i soffan framför tvn. Till slut måste man stanna hemma och kurera sig vilket man vill eller inte. Det är inte så mysigt att stå och nysa och hosta framför våra kunder. Jag hoppas att jag är på G i morgon igen. Nog om mig. Vet ni att vi har fått för oss nya tapetleverantörer i butiken? Vi säljer nu tapeter från Sanderson, Designers Guild och Morris. Missa inte det. De har så många fina tapetmönster! Vill ha alla!
sandersondesignersmorris
Naturligtvis har vi kvar våra andra leverantörer av tapeter som t ex Eco-Boråstapeter, Midbec, Intrade, Decor Maison, Duro m fl. Titta gärna in hos oss så hjälper vi er att välja tapeter. Vi kan även erbjuda Lisa Åbergs tjänst, Inredningsdesigner hos oss. Ni kan boka en tid med henne, hon kommer hem till er och intervjuar er; vad ska ni göra om, vilka möbler ska ni ha, vad tycker ni om för kulörer osv. Dessutom fotar hon rummet/rummen ni vill göra om. Därefter går hon hem och arbetar fram ett förslag, bjuder in er till butiken och presenterar ett förslag för er. En mycket uppskattad tjänst hos oss. Vill ni dessutom ha hjälp med att göra jobbet så har vi hantverkarna!