Hejsan
Det är onsdag kväll, klockan är lite för mycket (redan 22.40). Det är väldigt lätt att det blir sena kvällar när man jobbar i butik. Vi som arbetar till ca 18.30 har inte många timmar kvar att hinna med lite motion, middag, lite tvätt, lite tv, lite läsning, lite samtal med vänner, lite facebook, lite instagram osv mm. Hur har ni det själva? Hinner ni med det ni vill under dagarna/kvällarna eller önskar ni er 24 timmar till per dygn?

I butiken har höstens planering startat. Just nu pågår en stor Golvkampanj som ni inte får missa. Titta in så visar vi alla fina golv som nu säljs till bra priser.

Golvkampanjen kommer att följas av flera spännande kampanjer. Håll ögonen öppna.

Den 6 oktober ordnar vi en stor badrumsdag. Flera av våra badrums- och kakelleverantörer finns på plats och naturligtvis våra hantverkare som ger goda råd. Missa inte det. Annons i tidningen kommer men håll även utkik på facebook och instagram.

Det strömmar in nyheter inom färg, tapeter, golv, kakel och klinker, mattor mm mm.

telefon-171

Vår inredningsavdelning som invigdes i våras förändras hela tiden. Nya produkter strömmar in.

Varmt välkomna till oss!
telefon-206telefon-217telefon-415telefon-219