Torsdag och fredag den här veckan har jag (Barbro) och Lisa besökt Formex i Stockholm för att få inspiration och även göra inköp till vår inredningsavdelning. Vi gjorde flera intressanta inköp som vi hoppas ni kommer att uppskatta. En del leveranser kommer redan nästa vecka och det mesta kommer i mitten av september.
formex 006formex 007formex 008formex 009formex 010formex 011formex 014
Vi avslutade dagen med vernissage i Gamla Stan. Tapetleverantören Duro visade sin nya kollektion. Lite skumpa, lite tilltugg och vackra tapeter förgyllde vernissaget. Vår kollega Lotta från Hjo ¨minglar med en tapetdesigner och därefter ser ni en bild på de duktiga kvinnorna som designat den senaste kollektionen. Vi pratade en hel del med Paul från Duro om hållbarhet, ett ämne som diskuterades mycket på Formex. Han berättade ingående hur tillverkningen av Duros tapeter går till. De har verkligen tänkt hållbarhet.
formex 015