Telefon 856Telefon 853Telefon 858Telefon 848Telefon 845Telefon 844Telefon 843
I dag har vi, Thomas och Barbro, besökt Hjo. Vi hälsade på våra kollegor Jonas och Lotta som driver Colorama Hjo i deras fina butik. Dessutom fick vi möjlighet att besöka det s k Coloramahuset (ungefär som vårt tidigare projekt). Ett hus som de köpt och renoverar från grunden och under renoveringen har de visningar för kunder och andra intresserande. Ett spännande projekt som kommer att bli hur bra som helst. Därefter blev det lunch i Hjo och ett besök på utställningen om Ester Ericson, grundaren av Svenskt tenn som är född i Hjo. Efter lite shopping åkte vi till Karlsborg där vi hälsade på Coloramakollegor. Det är häftigt att ha kollegor över hela landet som man kan byta erfarenheter med och även bli inspirerad av!