Hejsan
Hoppas ni har det bra och att semestern varit eller är bra. Idag är jag (Barbro) ledig och ni träffar Lisa, Alexander och Josefine i butiken. De har fullt upp har jag förstått. Kul! Nu börjar vi planeringen av höstens aktiviteter. Det kommer att bli en stor badrumsdag, en Inspirationskväll och lite annat smått och gott. Vi hoppas att ni kommer och besöker våra event. Först är dock dags för Formex. Jag och Lisa kommer att åka till Stockholm och Formex i slutet av augusti tillsammans med Lotta och Louise från Colorama Hjo. Det ser vi verkligen fram emot och hoppas vi hittar mycket till vår inredningsavdelning och även får inspiration när det gäller trender inom inredning.

Just nu pågår en stor kampanj – Svedbergs (badrumsinredning) erbjuder upp till 30% rabatt på ett stort antal produkter. Kampanjen pågår t o m den 28 augusti så titta gärna in så berättar vi mer.

Vad ska ni göra i helgen? För min del är det jobb lördag fm och sen är det kräftskiva med goda vänner. Dessutom kommer dottern hem vilket alltid är mysigt.

Vi önskar er en skön helg och har ni lust är ni varmt välkomna till oss!
midsommar 011