Visst är det helt sjukt, nu är det bara en dag kvar av juni månad. Var tar tiden vägen? Vi hinner inte med! Många börjar sin semester på måndag, eller kanske ännu fler nästa måndag, och då är det dags att fixa lite hemma innan man kanske reser bort en vecka eller två. I vår butik hittar ni allt ni behöver för att renovera hemma, både inne och ute. Dessutom har vi öppnat en inredningsavdelning också, så nu är vi snart kompletta. Det vore perfekt med en bygghandel som granne. Då hade ni hittar precis allt, t o m virke. Den här veckan träffar ni Frida, Lisa och Alexander i butiken. Frida jobbade hos oss för tre år sedan men nu pluggar hon. Vi hade dock tur att hon ville ha sommarjobb hos oss. Jag (Barbro) och Caroline har lite ledigt men snart är vi på banan igen.

Våra färgleverantörer är Alcro och Jotun. Vi vill verkligen slå ett slag för utomhusfärgerna Demidekk Ultimate och Bestå, det bästa tycker vi. Vill ni behandla er altan säljer vi Demidekk terrasslasyr i ett stort antal kulörer. Är ni sugna på att renovera inne? Vi har massor av tapetleverantörer – Eco-Boråstapeter, Midbec, Intrade, Sandbergs, Morris, Sanderson, Ralph Lauren, Duro m fl.

Ni vet väl att vi har hantverkare? Målare, golvläggare och plattsättare. Dags att göra om badrummet? Vi tar hand om allt. Titta förbi så berättar vi mer!Demidekkdagar 001Demidekkdagar 005