Hej på er!
Vi har varit lite osynliga här på bloggen. Vi ber om ursäkt. Nu är jag (Barbro) dock tillbaka här. Vi hoppas att ni har det bra i EM, och midsommartider. Trist att Sverige åkte ut ur turneringen men nu får vi heja på Island! Hur kommer ni att fira midsommar? Vi, Barbro och Thomas, kommer att ha lite midsommarfirande här hemma, en del av vår personal åker ut på landet och någon kanske åker utomlands. Vädret är ju det stora diskussionsämnet så här i midsommartider. Thomas rapporterade nyss att vi kommer att klara oss från regn här i Mariestad och att det ska bli varmt. Vi får väl se om han har rätt! Vi, Barbro och Thomas, har besökt Stockholm under några dagar. Thomas har gått en kurs gällande våtrumsregler och jag har fått inspiration i olika butiker. Bl a besökte jag Pernilla Wahlgrens butik Minilla, vintagebutiker, Zara home och färgbutiker. Det är nyttigt att ta sig ut utanför den egna verksamheten för att få idéer och som sagt inspiration.

I vår butik rullar vår- och sommarförsäljningen på för fullt. Butiken är laddad med utomhusfärg, oljor, terrasslasyr, fönsterfärg, fönsterkitt, rengöringsmedel, ja det mesta man behöver för att renovera utomhus (och naturligtvis även inomhus). Den här veckan är det Lisa, Caroline, Alexander och Frida som har hjälpt er. Nästa vecka är jag tillbaka igen. En nyhet på tapetsidan är Skandinavien designers II. Titta in och kika på den fina kollektionen.