God kväll på er!
Vi hoppas att ni har haft en skön helg. Här i Mariestad har det varit soligt och fint. Kul då våra studenter i staden slutade i fredags. I vår butik var det verkligen fullt upp i fredags. I går var det lite lugnare så jag (Barbro) och Caroline klarade av att hjälpa kunderna på bästa sätt. I lördags kväll var vi (Thomas och Barbro) hos goda vänner på mat och dryck. Urmysigt! I dag har vi handlat krukor och jord, planterat om tomatplantor, solat, badat i poolen, läst deckare, ja verkligen haft det skönt. Vid tre åkte jag och en kompis till Folkparken här i stán för att titta på alla fina studenter innan de tog bussen till balen. Vilka fina klänningar! Efter lite thaimat har vi hamnat framför tvn för att se matchen mellan Tyskland och Ukraina. Vad gör ni?

I morgon finns vi på plats klockan nio. Vi jobbar hela gänget och kommer att ta hand om er på bästa sätt! Ska ni måla huset vitt? Då rekommenderar vi Demidekk Brilliant. Titta in så berättar vi mer!
HUS MM 004