I dag har det varit ca 25 grader varmt här i Mariestad och även i många andra delar av landet har vi förstått. Härligt att sommaren är här!

Jag har varit lite dålig med bloggandet under några dagar. Det beror i första hand på att vi har fullt upp i butiken, framför allt har vi hjälpt våra trevliga kunder men också har det varit fokus på vår utbyggnation av lagret och vår inredningsavdelning. Man kan förstå att ni tycker det tar tid innan inredningsavdelningen öppnar men det beror i första hand på att våra hantverkare inte haft tid att hjälpa oss. Vi har istället anlitat Såg & Betong som nu gör en öppning mellan tapetavdelningen och den nya avdelningen. Vi hoppas och tror att de blir klara i morgon och sen ska vi ladda avdelningen med alla fina produkter som vi har köpt in.

Idag startade Coloramas stora vår/sommarkampanj. Vi hoppas att ni har fått Coloramas kampanjblad Mitt hem i brevlådan. Om ni inte har det finns det exemplar i butiken. Vi erbjuder er bl a 20% rabatt på Demidekk Ultimate 10 l och Bestå 10 liter.
inredning 002HUS MM 017Formex 2016 068Formex 2016 026