Vi följer ett hus som totalrenoveras. Det har varit svårt att visa bilder under renoveringen eftersom det varit rörigt och kaotiskt men nästa helg är det tanken att paret ska flytta in så därför börjar det likna ett hem.
huset 028
Här ser ni huset från utsidan. En hel del kvar att göra utvändigt men det kommer ägarna att göra efter inflyttning. Huset är målat med Falu rödfärg så därför kommer de att måla med slamfärg igen. Om man vill byta till någon annan sorts färg måste man få bort all slamfärg eller byta virke. Dörrarna är nya, gröna dörrar som matchar det röda på ett bra sätt.
huset 031
Huset har en enorm trädgård med massor av vackra fruktträd!
huset 032
Trappan har ett fint räcke som med lite färg kommer att bli fantastiskt!
huset 033
Jag (Barbro) har dammsugit undervåningen idag för nästa vecka ska det här fina golvet slipas och lackas.
huset 036
Alla strömbrytare och uttag är nya men i gammal stil, Renova heter de!
huset 043
På andra våningen är det rena ljusterapin. Golvet är målat med Jotuns golvfärg (vitt) och väggarna är tapetserade med Borosans vita tapet!
huset 044huset 045
Sovrummet – en fantastisk tapet från Sandbergs, säng från Mio och heltäckningsmatta från Golvabia, en matta du kan beställa i exakt den storlek du vill ha.
huset 047
De flesta spegeldörrarna är bevarade i huset och de är målade med Jotuns Lady Supreme finish halvblank i kulören S 0300-N.
huset 050
Trappan är grundad och kommer att målas med Jotuns golvfärg. Nästa helg flyttar de in och sen kommer ni få ta del av massor av bilder!