Igår var det dags för Näringslivsgalan i Mariestad och vi, Barbro och Thomas, blev Årets köpmän 2016. Vi är oerhört glada, ödmjuka och tacksamma för detta. När vi tog emot blommor och diplom tackade vi naturligtvis men framför allt lyfte vi fram personalen. Två kan göra lite men tillsammans kan vi göra mycket. Utan vår personal skulle vi inte ha någon verksamhet. Vi är så överväldiga av alla kommentarer på sociala medier. Ett stort och varmt tack till er alla.
Idag har vi varit lite trötta och sega men i morgon är vi på G igen. Jag (Barbro) och Caroline finns i butiken i morgon 9 – 14 och ni är varmt välkomna till oss!

Nu är det kväll. Klockan är halv 11 och jag (Barbro) sitter ensam kvar uppe för att se resultatet av semifinalen i Lets dance. Vi var ju med på sändningen för ett par veckor sen så det är extra kul att följa programmet nu. Snälla ni, rösta på Elisa eller Bianca! Om tävlingen handlar om dans så måste verkligen Wassberg bort
b1