Det har varit lite dåligt med bloggandet här vilket vi ber om ursäkt för. Vi, Barbro och Thomas, var i Barcelona förra helgen med familjen och igår åkte vi till Stockholm. Vi var bjudna av vår leverantör Golvabia att besöka direktsändningen av Let´s dance. En jättetrevlig kväll med trevliga kollegor, god mat, fantastisk underhållning och en övernattning på Clarion Sign. Vi tackar och bugar. Det var kul att se hur en sändning funkar, vad mycket jobb som krävs och vad många människor som är engagerade. Extra kul att deltagarna kom och minglade med oss i pausen. Vår röst gick till Elisa då hon var klart bäst och dessutom kommer från våra trakter.

Här hemma har Lisa, Caroline och Alexander hållt ställningarna. Vi har ganska mycket på gång i butiken. Inredningsavdelningen som vi berättat om tidigare, utbyggnad av lagret, vi gör om skyltningar, vi möblerar om i butiken, vi planerar de stora dagarna på fredag och lördag som vi kallar Färgens dagar. Då kommer vi tillsammans med våra leverantörer erbjuda er kanonpriser på all utomhusfärg. Det gäller endast fredag och lördag och kontant/kortbetalning gäller. Missa inte det! Annonser kommer! Naturligtvis ska vi försöka fixa något gott att bjuda på också. Är det vår så är det!
Budapest 2016 030