I kväll har vi återförsäljare av Jotuns färger samlats i Skövde tillsammans med representanter från Jotun. Efter en inledning med god mat fick vi massor av bra information om Jotuns produkter inför våren och sommaren. En nyhet inom fasadfärgfamiljen är Demidekk Brilliant White. En färg som är speciellt utvecklad för vita hus. Den är extremt smutsavvisande, extra skydd mot svartmögel och har mycket långa underhållsintervaller. Den håller sig vitare längre, har en hårdare och slätare yta, vattendropparna sprids ut över hela ytan vilket innebär att ytan torkar snabbare (hydrofil).Demidekk Brilliante är naturligtvis utmärkt att använda till hela huset när man vill ha ett vitt hus men också perfekt till vita detaljer som vindskivor, staket och överliggare.

Vi är många som drömmer om ett riktigt vitt och elegant hus och då ska det hålla sig vitt och se nymålat ut länge. Men det är en dröm som många ser som en utopi eftersom vita hus snabbt kan se smutsiga ut. Nu har Jotun lösningen – Demidekk Brilliant White!
brilliant