God kväll på er!

Tisdag kväll och klockan har passerat 22. Jag sitter här i vårt vardagsrum med son och man som tittar på fotboll. Inte riktigt min grej. Snart dags att hoppa i säng för att vara pigg och fräsch i morgon. En ny dag i vår butik väntar. Vi kommer att få besök av vår leverantör Golvabia, ett besök hos tandhygenisten och ganska mycket mer väntar. Ingen dag är någon annan lik hos oss och det är det som är charmen. Just nu är det mycket fokus på utomhusprodukterna t ex uteolja, terrasslasyr, täckfärg, poolprodukter mm. Vi väntar dock på våra hantverkare – när kommer ni och hjälper oss med vår nya inredningsavdelning? Alla våra produkter till avdelningen har kommit men hantverkarna har fullt upp hos våra kunder så det tar ett tag till innan avdelningen är helt färdig. Det är inte så mycket kvar så vi hoppas att vi snart kan bjuda in er till vår avdelning!

I dag fick vi hem Pernilla Wahlgrens porslinsserie från Sagaform som börjar säljas på fredag! Kika in så visar vi mer även om vår avdelning inte är klar!
butik 001butik 002