Hejsan
Ja, vad händer hos oss Colorama Karlssons Måleri just nu? En hel del kan vi väl säga. Vi ska öppna en ny avdelning i butiken, en inredningsavdelning på ca 50 kvm. Om allt fungerar som det ska kommer avdelningen att öppnas den 1 juni med en hejdundrande invigning. Förhoppningsvis kommer ni att gilla produkterna vi just nu väljer ut till avdelningen. Naturligtvis kommer produkterna att variera men vi tror att vi just nu har hittat en bra mix. Samtidigt har vi en bygglovsansökan inne på kommunen för att få lov att bygga ut vårt lager. Tyvärr dröjer beslutet men vi hoppas det snart är klart. Vi är trångbodda och behöver verkligen mer plats på lagret och framför allt en stor port så vi slipper att bära in trägolv paket för paket. Vilken lycka att kunna dra in hela pallen på en gång!

För ett par veckor sen kom vårordern med utomhusfärg. Butiken är fylld med utomhusfärg, uteolja och terrasslasyr. Snart, snart är det ok att måla utomhus men det måste nog bli lite varmare.

Missa inte Jotuns fantastiska kalkfärg, Lady Minerals. Vi visade den på Bomässan i Mariestad och besökarna visade stort intresse.

Det rullar in nya tapetkollektioner. Missa inte våra nya tapetleverantörer – Sanderson, Morris, Designers Guild och Ralph Lauren. Vi är så glada att få sälja deras tapeter.

Vi utbildar oss löpande. Nästa vecka ska vi till våra kollegor i Götene och få utbildning av Forbo Flooring en av våra avtalsleverantörer som säljer våtrumsmattor, golv av olika slag, mattor mm mm. Veckan därpå är det utbildning med Jotun då vi blir uppdaterade när det gäller utomhusfärg från just Jotun (Demidekk). I maj ska vi till en leverantör för att beställa inredningsprylar inför hösten och vintern.

Vi planerar Färgens dag, ett stort event i butiken.

Vi planerar höstens event för er kunder. Har ni några speciella önskemål så ge gärna en kommentar här.

Vi organiserar om när det gäller våra hantverkstjänster. Thomas har svårt att hålla i allting då vi växer så Alexander och Ersin Curan i företaget får större ansvar, allt för att bli bättre och effektivare!
Hantverkarna har fullt upp vilket vi verkligen uppskattar. Vi vill verkligen göra det bästa för våra kunder så därför utvecklar vi den delen för att jobben ska flyta ännu bättre.

Vi ska på sikt bygga om hela butiken. Ritning är framtagen men vi får nog vänta till höst/vinter innan vi tar tag i det. En sak i taget!

Just nu pågår en badrumskampanj och om en vecka hittar ni Coloramas Mitt hem i brevlådan, ett utskick med många fina erbjudanden men även massor av inspiration och fakta. Ett riktigt bra nummer av Mitt hem som ni inte får missa. Om ni har Nej till reklam får ni inte Mitt hem men välkomna in och hämta ett ex i butiken. kväll 202kväll 263kväll 580kväll 844kväll 628kväll 444