Trevlig torsdagskväll till er alla!

Jag (Barbro) tänkte att jag ska ge er en liten lägesrapport när det gäller oss och vårt företag. Våren är snart här och det betyder att massor av utomhusfärg har levererats till oss. Inom kort kan det vara läge att olja in altanen eller kanske behandla den med terrasslasyr. Vi har det du behöver.

Nästa vecka börjar Coloramas badrumskampanj som pågår t o m den 17 april. Ni som bor i villa/bostadsrätt kommer att få ett utskick på söndag. Om ni inte får det finns det exemplar i vår butik. Det finns många fina erbjudanden i kampanjen, bl a 20% rabatt på Formaserien från Svedbergs och 20% på Freeserien från Vedum. Dessutom hittar ni bra priser på blandare, duschväggar, kakel och klinker mm. Missa inte det!

Vi jobbar på med vår blivande inredningsavdelning men i nuläget har våra hantverkare mycket att göra (vilket är bra) så därför tar det lite längre tid att färdigställa allt men den som väntar på något gott…. Ni kommer att hitta många fina produkter i vår avdelning som t ex Gynnings produkter, väskor, brickor och kuddar från Sandbergs, kuddar från Morris mm mm mm. Vi hoppas att ni kommer att uppskatta avdelningen.

Thomas har fullt upp med att räkna på offerter till kunder, både när det gäller badrum, golvläggning och målning. Roligt att så många vill göra om hemma.

Lisa arbetar med färgsättning till flera kunder. Många vill ha besök av Lisa för att få hjälp med att inreda hemmet. Lisa har en suverän förmåga att få ihop helheten. Boka tid redan i morgon!

Vi väntar på bygglov för att bygga om vårt lager. Som det är idag är vår port för liten så vi kan inte få in en pall med trägolv, varje paket måste bäras in. Om bygglovet går igenom kommer det att förenkla för oss. Just nu är det inte så bra för vår personal. Håll tummarna att bygglovet kommer snart!

Vi planerar event för er kunder. Det kommer att hända en del under våren men har ni några önskemål för hösten? Vill ni lära er något när det gäller målning eller t ex golvläggning? Idéer tar vi tacksamt emot. Vi är till för er kunder.

Förutom allt detta jobbar vi på med att ha bra produkter på lager, med administration, med skyltningar osv. Vi gillar vårt jobb!

Nu är det kväll och dags att vila upp lite inför morgondagen. Titta gärna in hos oss! Ni är varmt välkomna!dörrmattor mm 006
Ett exempel från Badrumskampanjen – en toalettstol från Ifö med mjukstängande lock för 2 995 kr!