Det är måndag kväll den 29 februari, en ovanlig dag. Det är bara var fjärde år vi kan skriva 29 februari. En kund berättade för mig i morse att den här dagen handlar om två saker – man kan fria och det är en otursdag. Hur går det ihop? Vi hoppas att det bara är en gammal skröna.

Vi håller på att hämta krafter efter vår fantastiska helg på Bomässan i Mariestad. Mässan besöktes av nästan 9 000 personer. Så kul för Mariestad, besökarna och oss företagare. Vi uppskattade verkligen att träffa alla trevliga människor som kom till vår monter, diskuterade kalkfärg, tapeter, golv, badrum, målning, tapetsering, ja det mesta inom vår bransch. Ett stort tack till alla som bidrog till den fantastiska mässan.

Nu är det dags för oss att fortsätta vårt arbete i företaget, både det vanliga men även utveckling av butiken genom att starta in inredningsavdelning och bygga ut vårt lager. Dessutom börjar våren närma sig så inom kort kommer utomhusfärgen och vi planerar Färgens dag.

Just nu pågår vår stora tapetrea, 25% rabatt på ett stort urval tapeter och dessutom massor av andra fina erbjudanden. Titta in hos oss så berättar vi mer.
Bomässa 2016 029