Ja nu drar vi i massor av trådar på en gång, kanske för många egentligen. Den 26 – 28 februari ska vi vara med på den stora Bomässan i Mariestad. Vi kommer att ha en monter på 24 kvm där vi ska visa det senaste när det gäller tapeter, färg och mycket mer. Vi hoppas att ni tar er tid att gå på mässan. En mässa som har minst 70 utställare och det är första gången det anordnas en så stor Bomässa i vår stad så passa på!

Förutom Bomässan har vi fokus på den dagliga driften av butiken – vi beställer varor, servar våra fina kunder, träffar leverantörer som visar nyheter, supportar våra hantverkare, dammar, fixar och donar. Dessutom planerar vi för fullt vår nya inredningsavdelning. Som tur är får vi hjälp av våra duktiga hantverkare.

För några veckor sen skickade vi in en bygglovsansökan till Mariestads kommun. Det är dags att bygga ut vårt lager. Det är för trångt och vår lagerdörr är så smal att vi inte kan dra in en pall med trägolv. Varje paket får bäras in manuellt och det håller inte i längden, varken tidsmässigt eller ergonomiskt. Det ska bli så skönt när det är klart!

Nästa vecka börjar Coloramas stora vårkampanj! Missa inte den! Ni hittar vårt utskick i brevlådan på söndag eller måndag.
butiken 007