Funderar ni på att lägga in nytt golv hemma? Det är många val. Det finns trägolv, laminatgolv, linoleumgolv, vinylgolv, klinker, vinylmatta, ja som sagt, valen är många. Många kunder frågar oss vad de ska välja för golv och vi svarar oftast att det beror på hur deras liv ser ut. Frågor vi ofta ställer är; Har ni barn? Har ni hund/katt? Ska ni byta alla golv, om inte, vilka golv har ni i övriga rum? Har ni värmegolv? Om ni har barn och djur kanske trägolv inte är det ultimata. Det fungerar naturligtvis men det slits och efter en tid kan det vara dags att slipa om och lacka. Trägolv är dock lite varmare och inte så hårda som laminatgolv. De flesta golv är lätta att lägga (klickgolv) men när det gäller vinylmattor kan det vara bra att anlita en mattläggare.

Titta gärna in hos oss så berättar vi mer om golv och dessutom har vi inredningsdesigner och mattläggare/golvläggare om ni behöver lite hjälp på vägen!
butiken 011