I ´morgon är det hög tid att köpa en ny kamera. Vi fixar inte att visa bilder här just nu men med en ny kamera ska det nog rulla igång igen. Hoppas och tror att ni följer oss på Facebook och Instagram där ni ser lite bilder.

I går hade vi julfest, Hela Colorama Stockholmsvägen Karlssons Måleri AB åkte till Lassagårdens Keramik i Skövde. Personalen visste inte alls vad vi skulle göra men det blev en uppskattad kväll med drejning, mys och god julmat. Rekommenderas!

I dag har vi firat Black Friday! Vi erbjöd, tillsammans med våra kollegor, kanonpriser på en väggfärg och lagertapeter. I morgon träffar ni Caroline och Alexander i butiken men framåt lunch kommer jag (Barbro) och byter av sonen Alexander eftersom han ska spela innebandymatch med IBK Lockerud.

Vi hoppas att ni tittar förbi vår butik. Julskyltningen är klar. Där ser ni en underbar barntapet från Sandbergtapeter!Garage 006