Som ni vet har vi en Coloramabutik här i Mariestad. Vi är Barbro och Thomas Karlsson. Företagets juridiska namn är Karlssons Måleri i Mariestad AB. I vår butik säljer vi färg, tapeter, golv, kakel och klinker, badrumsmöbler och tillbehör till alla produktgrupper. Vidare erbjuder vi en rad tjänster; inredningsdesigner som hjälper dig att inreda ditt hem med tapeter, färg, golv, måleritjänster, kakel- och klinkerarbeten, golvläggning mm. Kontakta oss om ni behöver hjälp att renovera hemma. Ni får en offert innan arbetet startar och ni kan boka en tid med Lisa Åberg som kan ge er färgsättningsförslag. Vårt mål är att hjälpa er med helheten. Från idé till färdigt resultat. Vi samarbetar med de bästa leverantörerna inom alla produktgrupper som t ex Jotun, Alcro, Tarkett, Forbo, CC Höganäs, Golvabia, Eco-Boråstapeter, Sandberg Tyg och tapeter, Midbec, Svedbergs, Vedum, Mora m fl.
kampanj 001