I kväll har vi sett på Fest hos Bindefeldt. Gillar verkligen miljön, den vackra dukningen, maten och intressanta gäster. Har ni sett programmet? Vad tycker ni?

Hos oss i butiken händer det saker hela tiden. I går kom Sandbergs nya tapetkollektion Tradition som vi tror kommer att bli mycket uppskattat, speciellt av kunder som vill inreda med historiska tapeter men även av många andra. Vi har påbörjat en skyltning med ett av mönstren. I morgon ska det vara klart.

Den här dagen har varit den stora golvdagen i vår butik. Ett stort antal kunder har hämtat sina golv som de beställt tidigare. Kul att få leverera ett bra golv som ska fungera i många år hemma hos våra kunder. Det är vår uppgift att informera våra kunder om hur man lägger golvet, vilket underlag som krävs mm. Vi säljer så många olika sorters golv – vinylgolv, marmoleum click, laminatgolv, fanérgolv, trägolv, klinker mm. Vi hjälper gärna er, våra kunder, att välja det golv som passar just er bäst.

I morgon är det fredag och då jobbar jag (Barbro), Caroline och Alexander. Vi har öppet 9 – 18. Under lördag och söndag har vi stängt men på måndag har vi öppet som vanligt. Om ni under helgen akut behöver färg, lim mm når ni oss på 0708-829 603. Slå en signal så öppnar vi butiken för er!
oktober 043