Vilken fin höst vi har! Söndagen här i Mariestad började med lite mulet väder men under eftermiddagen sprack det upp och blev fantastiskt höstfint. Gräsklippning och långpromenad blev aktiviteterna i dag efter lite jobb på kontoret. Visst blir man sugen på att göra om när hösten kommer? Kanske köpa en ny lampa, måla om ett bord, måla om väggarna i sovrummet, köpa en ny vas, pynta med färska blommor och levande ljus, kanske lägga ett nytt golv eller köpa en fin matta till vardagsrummet. Hos oss hoppas jag att ni kan hitta det mesta om ni ska renovera hemma. Titta in så ska vi hjälpa er med produkter, inspiration och idéer. Just nu pågår Coloramas stora kampanj – snickerifärg, väggfärg och laminatgolv till bra priser. Dessutom har vi Coloramabutiker som säljer badrumsinredning skickat ut reklam där ni hittar massor av erbjudanden på badrumsmöbler, blandare, kakel och klinker mm. Ni är varmt välkomna till oss! butik2015 004