Brommö och butik 040
Hejsan

Det är redan tisdag kväll, klockan är tjugo i åtta och det är redan mörkt ute. Hösten är här. I dag har vi, Barbro och Alexander varit på den s k Alcrodagen i Jönköping, igår var Lisa och Caroline där. Alcro presenterade kulörerna AD 16 och Hildur Blad berättade om trender och tendenser. Välkokmna till oss och hämta kulörbroschyren AD16.

Vi samarbetar med Järnia i Mariestad. Ägare är två trevliga bröder, Leif och Lars, som bl a säljer kök. Just nu monterar de upp ett nytt kök i sin utställning och på bilden ser ni det kakel/klinker som kommer att pryda köket. Plattan kommer från vår leverantör Golvabia.

På tal om Golvabia – den 1 oktober är det stor Badrumsdag i vår butik och då träffar ni flera av våra leverantörer i butiken (från kl 13). Ni träffar Golvabia, Svedbergs, Kvänum och Tarkett. Det kommer att hända roliga grejor varje timma från kl 13 (se kommande annons i Mariestadstidningen) och våra leverantörer har fina erbjudanden till er alla. Klockan 14 kommer vi servera eftermiddagskaffe och kl 17 bjuder vi på den populära ”Coloramacorven”! Missa inte en trevlig dag om ni funderar på att renovera badrummet. Vårt företag kan erbjuda er helhetsentreprenad när det gäller renovering av badrum.