God kväll på er där ute!
Vi hoppas att ni har det bra! Vi, Thomas och Barbro, har njutit av en fin och solig kväll i trädgården med god mat och ett gott rödvin. Så fort solen försvann blev det kallt så nu sitter vi inne med tända ljus, bloggar lite och tittar samtidigt på Tyst vittne i fyran. Vad har ni för er?

Innan vi gick in fotade jag lite i trädgården. Det har inte hänt så mycket än på den fronten men vi har några träd och en del växter i kruka. Nästa år hoppas vi att vi får lite struktur på Coloramahusets trädgård. Man får ta lite i taget. Nu är i alla fall garaget och poolen klara. Vad har ni för sommarprojekt?

I morgon har vi öppet 9 – 14. Ni träffar mig (Barbro) och Emma. Varmt välkomna till oss!
trädgård 001trädgård 002trädgård 004trädgård 005trädgård 006trädgård 010trädgård 012trädgård 016trädgård 017