Hejsan
Jag (Barbro) och Thomas hade tänkt att ha semester den här veckan men det gick inte så bra idag. Ovädret drog in över Mariestad och det blev översvämning i butikens källare. Efter tre timmars röj är vi ganska slut. Som tur är har vi det mesta placerat på pallar i källaren så det är inte så mycket som blir vattenskadat men däremot är det ett himla jobb att få ut allt vatten. Nu är vi hemma igen och har ätit vår favoritpizza Dren från Grottan i Mariestad. Nu blir det soffhäng med tidningar, dator och tv. Vad har ni för er?

Har fotat lite utomhus i vår trädgård (som än så länge är ganska oplanerad). Här får ni några exempel på hur vårt garage ser ut omålat och även vilken kulör garaget ska få (se bild på hussockel). Är även stolt över vår vattenkanna som vi köpte på Österlen förra året. Bordet ni ser en skymt av har vi köpt av Lilian på Blomsterhörnan.
huset 005huset 014huset 012huset 011