Hejsan

Det är natt mellan tisdag och onsdag och vi har tillsammans med kompisar sett Sverige vinna EM-guld i fotboll (U21). Vi var ett par stycken som inte vågade se straffläggningen utan valde istället en promenad som inte alls blev så lugn efter som det jublades blandat med förtvivlan från nästan alla hus vi passerade. När vi kom hem fick vi höra att det var klart -Sverige vann! Vår son Alexander som jobbar i företaget tog ledigt ett par dagar för att se finalen. Vi kan tänka oss att det är en fantastisk upplevelse för honom och hans kompisar.

I morgon, eller rättare sagt idag , är det dags att öppna butiken igen. Jag (Barbro), Lisa, Emma och Caroline kommer att hjälpa er på bästa sätt.

Det händer en hel del i butiken. Massor av fina golv är på väg in och naturligtvis finns det mesta om ni ska måla om hemma.

Behöver ni en snygg matta innanför dörren i hallen? Vi har den hos oss! Välkomna!

Guld