God kväll

Hoppas ni håller humöret uppe trots det lite tråkiga vädret. Har precis kikat på www.yr.no  och upptäckt att solen kommer på torsdag. Nederbörd 0 och sol hela dagen! Äntligen! Vi får hoppas att det stämmer. Kanske får vi en solig avslutning på den här veckan och då kan det vara läge att olja eller lasera altanen, måla staketet, plantera blommor, måla huset, ja fixa och dona där hemma helt enkelt. I vår butik har vi det mesta ni kan behöva när ni grejar hemma. Coloramas stora kampanj pågår en vecka till. Vi erbjuder er bl a 20% rabatt på utomhusfärgerna Demidekk Ultimate och Bestå. Vi har öppet som vanligt, förutom på lördag, då vi firar Nationaldagen.

Coloamahusets pool har äntligen fått ett tak så nu väntar vi bara in torsdagen och solen. Innan vi kan bada måste vi testa ph-värdet, chockklorera och fixa så att vattnet har en bra kvalité. Vi använder Chemoforms poolprodukter. Ni hittar dem i vår butik.

pooltak 001