God kväll på er alla!

Vi hoppas att allt är bra med er och att ni som vi längtar efter sommarvärmen. Den kommer snart, det tror i alla fall vi. Vår butik är laddad med produkter som ni kan behöva när ni laserar altanen, målar om husen, målar fönstren, gör rent taken från mossa, ja vi har som sagt det mesta ni kan behöva när ni fixar inför våren och sommaren. Om vädret inte tillåter att fixa ute har vi golv, lackfärg, tapeter, badrumsmöbler, kakel, klinker, väggfärg mm som ni kan använda om ni vill fixa lite inomhus istället. Vi är dock optimistiska och fortsätter att planera vår utomhusmiljö vid Coloramahuset. Just nu letar vi efter sköna möbler att placera vid poolen. I dag besökte vi Krontorpsboden i Mariestad och hittade en möbel som heter Ninja, kanske blir det den. Hittade även lite inspiration på Laila Bagges blogg. Hon har skapat en mysig utemiljö hemma hos sig. På första miljön ser ni Lailas uteplats och bild nr 2 visar möbeln vi ev ska välja. Vad tycker ni?

uteplatsninja