Lexington Company har tecknat ett långsiktigt globalt licensavtal med WallVision gällande utveckling och försäljning av tapeter. I nära samarbete kommer bolagen att designa, utveckla, tillverka och marknadsföra ett sortiment av tapeter under varumärket Lexington. Spännande eller hur?

Ambitionen är att lansera den första kollektionen under andra halvåret 2016. Wallvision kommer att sköta försäljningen till färgfackhandeln och Lexington kommer att erbjuda tapeterna via egna butiker.

Vi på Colorama Stockholmsvägen ser verkligen fram emot den första kollektionen. Lexington har ett brett sortiment av textil och inredningsprodukter för hemmet och tar nu ett steg till och erbjuder kunderna att komplettera stilen med tapeter. Vi tycker det är extra kul att färgfackhandeln ges möjlighet att sälja tapeterna.

lexington1lexington2