påsk 031

Altanen är tvättad hemma hos familjen Karlsson. Vi har en altan i kompositmaterial så det enda vi behöver göra varje vår är att tvätta den med högtryckstvätten. Om ni har en altan i tryckimpregnerat virke så har vi i butiken Jotuns terrasslasyr. Den finns i ett stort antal kulörer, bl a flera stycken grå som många efterfrågar. Det är viktigt att tvätta ordentligt innan man tar på lasyren. Fördelen med terrasslasyren jämfört med vanlig uteolja är att du bara behöver behandla altanen kanske var tredje år. Om man bara oljar är det viktigt att göra det minst en gång per år.

Om ni vill testa lasyren – passa på att besök vårt vårmingel den 16 april. Ni anmäler er i butiken.

Har ni grillat än? I går premiärgrillade vi olika korvsorter. Det är verkligen ett vårtecken tycker jag!

I dag påskafton är vår butik öppen 9 – 14. Emma och Caroline finns där för att serva er på bästa sätt.

Vi önskar er en mysig påsk! /Barbro