Hejsan

Det är redan tisdag kväll, klockan är strax efter sju och det är fortfarande ljust. Härlig känsla! Nu är planeringen i full gång vad gäller vårt ”Vårmingel” den 16 april klockan 19.  Ni kan anmäla er genom att ringa oss i butiken, 0501-700 20 eller titta gärna in hos oss och anmäl er.

Vad kommer att hända? Vi ska visa er mycket av vad vi kan erbjuda när ni ska vårpiffa hemma, både ute och inne. Ni får även möjlighet att själva testmåla mm. Naturligtvis kommer vi att ge er många fina erbjudanden och en tävling ska vi ha när ni kan vinna både stort och smått.

Vi grillar lite korv, bjuder på något gott och dricka,umgås och delar med oss av allt vi kan! Några av våra leverantörer kommer att finnas på plats, bl a Ari från Boråstapeter som ska visa och berätta om deras fantastiska jubileumskatalog som heter just Jubileum. Missa inte en mysig kväll hos Colorama Stockholmsvägen! Kostnad? Nej, den här gången bjuder vi! Passa på att anmäla er så snart ni kan för vi måste nog begränsa antalet deltagare. Varmt välkomna!

uterum