coloramabloggen

Stockholmsvägen Mariestad

Tack Madeleine

God kväll

Ursäkta frånvaron här på bloggen. Min (Barbros) dator som jag använder när jag bloggar mm har havererat totalt. Där fanns alla inloggningar lagrade så därför har jag inte haft möjlighet att göra inlägg. I dag fick jag dock hjälp av underbara Madeleine Larsson så nu har jag alla lösenord igen. Det är Madeleine som har hjälpt oss med uppstart av bloggen, facebook och även hjälpt oss att utvecklas på sociala medier.

Det händer en hel del hos oss. I dag monterades exempel på skjutdörrar som vi ska börja sälja. I morgon är det dags att lära sig ritprogrammet och alla olika alternativ. Skjutdörrssystemet heter Ekby och de är verkligen av hög kvalité och dessutom till ett rimligt pris.

Vi planerar för fullt ett event i butiken som kommer att äga rum den 16 april. Ni kan anmäla er redan i morgon till oss i butiken, telefon 0501-700 20 eller ännu hellre titta in hos oss på Stockholmsvägen 51.

Missa inte våra härliga doftljus, Woodwick! Vi älskar dem. Dessutom kan vi idag presentera fantastiska brickor som vi säljer. De är speciellt framtagna till Boråstapeters 110-årsjubileum.

Brickor 010Brickor 008Kika in hos oss så berättar vi mer om allt som händer!Brickor 002

2 kommentarer

 1. Skönt att det bara var datorn som pajat. Jag trodde att det vad du som låg nerbäddad i influensa och inte orkade blogga. Ha det gott!

  • Colorama

   april 1, 2015 at 6:48 e m

   Hejsan
   Vi är på bättringsvägen och jobbar på för fullt! Glad påsk till kära syster och alla andra där ute! Kram Barbro

Kommentera

Din e-postadress kommer inte att publiceras

© 2019 coloramabloggen

Tema av Anders NorenUpp ↑