Ni kanske funderar över vad vi har för oss i en färgfackhandel i Mariestad. Det händer en hel del hos oss. Just nu förbereder vi oss för Coloramas stora kampanj som startar på måndag. Vi är taggade till tusen!

Våra leverantörer besöker oss regelbundet och vi försöker att få så mycket kunskap som möjligt från dem när det gäller deras produkter. Det är viktigt för oss att ha kunskap om de produkter vi säljer. Dessutom ordnar vi små ”miniutbildningar” tillsammans med våra leverantörer. Personalen i butiken och även hantverkarna är med några timmar för att få kunskap om nyheter mm. En stor eloge till leverantörerna för detta!

Vi funderar över event. Den sista tiden har vi varit lite dåliga på att ordna event eftersom vi arbetat så hårt med Coloramahuset. I morgon ska vi sätta datum för nästa event!

Vi ska snart åka iväg på Coloramas årliga bolagstämma/mässa. Då träffas vi kollegor från hela Sverige, vår styrelse och våra leverantörer.

Att arbeta i en färgfackhandel kan vara ganska tungt ibland. Eftersom vi har hantverkare också tar vi dagligen emot mycket tungt gods, våtrumsmattor, kakel och klinker, flytspackel, trägolv mm.

Det viktigaste, och roligaste, är att ta hand om våra kunder. Vi jobbar med att ge den bästa service som vi kan uppnå och att vi ska kunna det mesta om de produkter vi säljer. Vi kan inte allt men då försöker vi ta reda på det.

Ni är varmt välkomna till oss!huset 009