Hejsan

Tittar in en sväng här på bloggen lördag eftermiddag. Det har varit en solig och fin dag i Mariestad. Vi behöver verkligen ljuset. Alla blir så mycket gladare och mår bättre.

Jag (Barbro) har varit ledig idag. Caroline och Emma har skött om ruljansen. Det är extra kul att arbeta när det har kommit så många nyheter både när det gäller tapeter, badrumsmöbler och golv. På tisdag kommer vår säljare från Vedum Badrumsmöbler och presenterar en kampanj som snart startar. Håll ögonen öppna! Eco-Boråstapeter har visat tapetnyheter och det har kommit en ny bok från Cole & Son med fantastiska tapeter. Ska försöka ta lite bilder söndag/måndag så vi kan visa er. Ni kan även kika in och få se allt! Har ni tittat i vårt stora skyltfönster? I så fall – vad tycker ni?

Nytt inlägg ikväll! Nu väntar stryktvätten!