Vill göra om, göra nytt, fräscha till, skapa miljöer, byta möbler, måla om, byta tak, bygga om lagret, bygga om entrén, göra om kontoret, göra om köket, fixa till toaletten – ja som ni märker finns det mycket vi vill fixa till i butiken. Det står aldrig still men det är väl så det ska vara. Förändringar och förnyelse är viktigt. Det vi tittar på just nu är att bygga ut lagret då vi är ganska trångbodda. När det kommer en pall med trägolv har vi inte tillräckligt stor öppning för att köra in pallen (de är 2,40 cm långa) utan måste bära in paket för paket. Inte så bra för våra ryggar och det tar alldeles för lång tid. Vi tar in offerter på ombyggnationen och ska även ta hjälp av en arkitekt för att rita lite. Det tar tid, kostar pengar men kan bli så bra när det är klart. Förmodligen känner ni likadant när ni funderar på att göra om hemma. Ni vill göra om både här och där men vet inte riktigt hur ni ska ta tag i det. Kontakta gärna Lisa Åberg som är inredningsdesigner hos oss så kan hon hjälpa er. Ni når henne på 0501-700 20.

lisa