God kväll

I morse kom skeppsgolvet från Junckers till vår butik, ett massivt ekgolv som vi just nu erbjuder er ett kanonpris på – 419 kr/kvm! Redan idag har vi sålt 27 kvm till en kund som hade läst om golvet på vår facebooksida tidigare i veckan. Kul!

Lisa har arbetat med färgsättning hela dagen, Caroline har servat kunder och fixat iordning massor av material till kunder som vi ska jobba hos. Jag vet inte vad jag har gjort egentligen, tiden bara går, men bokföring och lite kunder och telefonsamtal har jag fixat. Dessutom har jag varit en sväng med mor till Vårdcentralen. Lunchen idag blev en Veckans rätt från ICA Oxen i Mariestad – den godaste Ceasarsallad jag någonsin ätit. Testa den!

Efter lunch fick vi besök av Anna-Carin från Svedbergs badrumsmöbler. Hon presenterade massor av spännande nyheter från dem. Inom kort finns den nya katalogen hos oss. Ett ex har vi redan om ni vill ”tjuvkika”. Möbeln Style som vi har i en av våra miljöer kommer att utgå så därför kommer vi att sälja ut den till ett kanonpris. I morgon bestämmer vi priset! En duschvägg till badkar kommer också att reas ut. Först till kvarnen…

Nu är det kvällen! Man och dotter är i Falköping. Dotterns häst är till salu och nu vill intressenter testa hästen hos sin tränare. Jag hänger i soffan, handboll på tv, boken Stalker av Kepler ligger på bordet och några inredningstidningar.

Vi vill gärna fixa några event för er kunder i år. Det har varit lite dåligt med det under tiden vi jobbade med Coloramahuset. Har ni några önskemål?

Ha en trevlig kväll!

/BarbroJunckers 002