Vi läser det senaste numret av Plaza Interiör. Där kan man bl a läsa att vi går ett nytt trendår till mötes. 2015 vill vi vältra oss i SEKELSKIFTETS SJUKHUSMILJÖER, sätta ART DECO på tapeten, känna igen oss i det förlorade 90-TALET, vara UNGA FÖR ALLTID och drömma om VILDHÄSTARNAS LAND. Och så vill vi vila våra ögon på allt som är BLÅTT, förstås.

Sjukhusmiljöer – stora vitrinskåp, vackra instrument och anatomiska detaljer i kombination med vita sekelskiftsinredningar. Mystiskt och stilrent på samma gång.

Art Deco – vi går en elegant framtid till mötes med tidstypiska Art Deco-mönster. Tapeten Baccus från Sandbergs är ett exempel på Art Deco-mönster.

90´s-nostalgi – strama skinnsoffor, vassa glasbord, kromat stål och grafiska mönster. Lejongult är hetare än någonsin och vågar vi tro på de svampade väggarnas återkomst? (det hoppas inte jag(/Barbro)

Blått är årets färg enligt Plaza Interiör.

plaza1