coloramabloggen

Stockholmsvägen Mariestad

Arbetsdag i Coloramahusets trädgård

God eftermiddag till er alla!

Jag har landat i tvättstugan efter en god lunch serverad av dottern. Dagen började med en långpromenad till mor där jag blev bjuden på äkta förmiddagskaffe, dvs kaffe med dopp. Därefter var det dags att dra på sig arbetskläderna och börja kratta i vår trädgård. Det var verkligen MASSOR av löv. Fyllde säkert femton säckar med löv och grenar och ändå ligger en hel del kvar. Vi sådde nytt gräs i början av hösten så därför känns det viktigt att få bort så mycket löv som möjligt. Jag har även klippt vissa delar av gräsmattan. Det är helt otroligt, 2 november 2014, 15 grader varmt och det går fortfarande att klippa gräs.

Thomas snickrar för fullt på garaget. Vi kan se slutet nu. Poolen är klar men markstenen inte lagd runt om poolen. Troligen blir det nästa års jobb. Därefter väntar en hel del planering av trädgården och ett s k växthus ska köpas där vi kan förvara dynor mm men även krypa in i med våra gäster om det börjar regna.

Vad har ni för projekt på gång hemma hos er?Garage 002Garage 003Garage 005

 

 

3 kommentarer

  1. Det blir fint hos er! Själv har jag legat lågt ett tag men tänker att jag ska styla om i vår ena klädkammare nån gång inom en snar framtid! Tapeter har jag ju redan köpt…
    Tänkte höra hur många procent den nya tjänsten ni söker är på?

Kommentera

Din e-postadress kommer inte att publiceras

© 2019 coloramabloggen

Tema av Anders NorenUpp ↑