God morgon

Vi på Colorama Stockholmsvägen söker en butikssäljare och har bestämt oss för att lägga ut vår platsannons på sociala medier istället för i tidningar. I första hand hittar man annonsen här på bloggen och vi kommer att hänvisa hit via vår facebooksida. Här kommer vår annons:

Colorama säljer färg, tapeter, golv och kakel. Alltså förändring och förnyelse av boendets alla ytor. Dessutom bjuder vi på idéer, kunskap, inspiration och smarta lösningar. Vi är Sveriges största kedja inom färgfackhandeln med cirka 170 butiker runtom i landet. Läs mer om oss inom Colorama på vår hemsida www.colorama.se

Vi söker en

BUTIKSSÄLJARE

Tjänsten

Du jobbar deltid mot konsumentmarknaden. Du har tydliga säljmål så att du lätt kan se vad som förväntas av dig. I  första hand erbjuder vi en provanställning under tre månader.

Din profil

Du trivs med att skapa, utveckla och behålla goda kundrelationer. Du är bra på aktivt säljarbete. Du är en kreativ problemlösare och ganska händig. Du håller koll på vilka trender som gäller.

Du har minst 5 års arbetslivserfarenhet. Vi ser det som starkt meriterande om du har arbetat med försäljning tidigare och har goda försäljningsresultat med dig i bagaget.

Vi erbjuder

Ett stimulerande arbete i en expansiv kedja. Utbildning och kompetensutveckling via Colorama College.

Välkommen med din ansökan!

Skicka en kortfattad personlig presentation tillsammans med ditt CV till barbro.mariestad@colorama.se

Sista ansökningsdatum 15 december 2014.