God kväll på er alla!

Det har varit full fart i butiken från tidig morgon till kvällen. Kommer knappast ihåg allt som har hänt. Golvkampanjen har kört igång och det är en hel del kunder som köper golv av alla de slag men det är även mycket försäljning av färg, tapeter, kakel och klinker. Mellan kunderna försöker vi hinna med beställningar, bokföring, fakturering, färgsättning mm. Det är kul när det händer saker hela tiden.

Vi försöker även planera omskyltningar (julen närmar sig), mingelkväll hos oss och lite annat smått och gott.

Torsdag till fredag kommer Caroline att befinna sig i Vedum, närmare bestämt hos Vedum Bad, för att lära sig allt hon kan om deras badrumsmöbler från tillverkning till färdiga möbler. Vi hoppas hon även får tid att umgås med Coloramakollegor från andra butiker. De ska bo över i en kvarn! Jag ska be henne rapportera till er här på bloggen efter helgen.

Lisa har ledig helg den här veckan så på fredag är det jag och Hanna som sköter butiken. På lördag, Alla helgonadagen, ska butikerna i Mariestad ha öppet så det kommer även vi att ha. Jag kommer dock att arbeta själv så personalen får lite ledigt. Vi har öppet 9 – 14.

Vi vill dela med oss av en gammal bild från Coloramahuset. Här ser ni när Coloramas tidning Mitt hem besökte huset för att göra ett reportage om vår renovering. Reportaget gjordes innan vi köpte huset privat och flyttade in. Här sitter journalisten på golvet i vår dotters blivande rum och skriver för brinnande livet och fotografen ställer in skärpan. Alla golv i huset är behandlade med Osmos dekorvax och hårdvaxolja. Vi är helnöjda med slutresultatet.mobil 250