En lördag i oktober. Full fart hela dagen. Jag var i butiken runt åtta och startade upp brytmaskinerna, la i växelkassan, tände upp, fyllde på varor, ja fixade det som ska göras innan vi öppnar. Därefter en tur till Ica Oxen där jag handlade lördagsgodis till kunderna. Vi tycker det är kul att överraska ibland med lite godis, kanske lite färska blommor och tända ljus. Man ska ju må gott!

Lisa, Emma och jag har jobbat tillsammans idag. Det blev en intensiv dag med kunder från det vi öppnade tills dess vi stängde. Vi älskar att jobba när det är tempo och framför allt när alla kunder är så glada och trevliga.

Efter jobbet var det dags för en snabb lunch och sen gav vi oss iväg till dotterns lägenhet. Hon och hennes kille inreder en lägenhet som de flyttar till inom kort. Jag ville så gärna se hur det blivit när Thomas hade tapetserat. Vi hade ”turen” att komma dit samtidigt som pojkvännen kom med alla delar till köket som han köpt på IKEA idag.  Istället för att njuta av vackra tapeter blev det hårt jobb en stund men det gör vi så gärna. Vi hann även med att kolla in lägenheten en stund innan vi åkte vidare till dotterns häst. Jag tittade på när hon mockade och fixade. Hästar har aldrig varit min grej.

Hem igen, byta om och sen en tur till min bror där vi firade brorson och bror som båda har fyllt år. Dessutom var det sex år sin min bror och hans fru träffade Fia första gången i Kina, dottern som de adopterat från Kina. Trippel i firande med andra ord.

Thomas bygger garage för fullt i vår trädgård. I morgon ska ni få lite bilder från det.lördag 001lördag 002

lördag 004

Några bilder från dotterns lägenhet. Inte bästa kvalitén på bilderna men det kommer att bli så bra när det är klart. Vi lovar att återkomma med bilder när allt är klart. Kul att de valt en likadan tapet i sitt sovrum som vi valt i vårt i Coloramahuset.