Söndag kväll! Hösten är här. Det är mörkt ute och träden har fått höstskrud som det så vackert heter. Här hemma hos familjen Karlsson har det varit full aktivitet. Målarmästare Karlsson har lagt marksten i trädgården. Han fick god hjälp av en kompis. Jag (Barbro) har varit med dottern i stallet (vilket inte händer så ofta). Jag promenerade när hon red. Därefter var det dags för en stund på kontoret – betalade fakturor, bokförde lite och fixade inför kommande vecka. När klockan närmade sig 18 cyklade jag till Vadsbohallen och tittade när IBK Lockerud (där sonen spelar) vann sin seriematch. Även Mariestads hockeylag, Mariestads BOIS vann sin match ikväll. En lyckad idrottsdag för Mariestadslagen.

Nästa vecka, på onsdag, börjar Coloramas stora tapetkampanj och vår golvkampanj pågår för fullt. tapet 002