Vi jobbar vidare med projekt Coloramahuset även om vi äger det själva nu och inte ordnar visningar längre för våra kunder. I och för sig visar vi upp delar av huset för våra kunder om de är intresserade av en speciell grej som t ex trägolven som är laserade med dekorvax från Osmo. Nu är det trädgården som gäller. Min uppgift idag har varit att göra rent poolen som var fylld av löv. Reningsverket är inte igång än och vi har inte köpt tak till poolen. Därför är det viktigt att göra rent. Thomas har börjat med plattläggningen runt poolen. Vi har köpt marksten från Utby Betong. Spännande att se hur slutresultatet blir. Nästa år ska vi investera i ett växthus som ska placeras bredvid poolområdet. Ett hus för umgänge, förvaring och odling. Nästa sommar hoppas vi att det är dags att njuta. Inget arbete, bara njutning!Pool och trädgård 001Pool och trädgård 003Pool och trädgård 004Pool och trädgård 005Pool och trädgård 008Pool och trädgård 007