Badrumsdag 001Badrumsdag 002Badrum1 001Badrum1 002Badrum1 003Badrum1 004Badrum1 005Badrum1 006

Vår badrumsdag är över. Vi är helnöjda med dagen. Den startade med att ett par som vi ska göra badrummet åt besökte oss och valde att de behöver till sitt badrum dvs badrumsmöbler, duschvägg, blandare till handfat. duschset, kakel och klinker mm. Det är många val man ska göra till ett badrum.

Vid lunchtid kom våra säljare och då blev det väldigt lugnt i butiken. Ett tag var jag orolig för att ”lurat” hit våra leverantörer men efter en stund började kunderna trilla in och sen var det full fart fram till kl 19. Thomas bokade in fem besök hos kunder som vill ha offert på badrum och ett stort antal kunder handlade möbler, blandare mm. Vi är jättetacksamma för kundernas intresse och sänder ett stort tack till våra leverantörer Vedum, Hafa, FM Mattsson/Mora, Forbo och CC Höganäs.