coloramabloggen

Stockholmsvägen Mariestad

Hur vill du att ditt trägolv ska se ut?

Hur vill du att just ditt trägolv ska se ut? Med Osmos produkter är valmöjligheterna stora. Behandla golvet med dekorvax i önskad kulör och lägg sen hårdvaxolja över så håller det länge.  Du kan bättra på de ställen som blir mer slitna än andra med hårdvaxolja.

färg och sån´t 013

6 kommentarer

 1. Hej! Jag blev väldigt nyfiken på vad ni har använt för pigment till olika träskivorna?! Svårt att tyda från fotot, och vår coloramabutik hemma i Ystad har tyvärr inte något sånt här bra färgprov att titta på. Vore tacksam för snabbt svar!

  • Colorama

   januari 22, 2016 at 4:10 e m

   Hej
   Vilket datum är inlägget från? Vi har varit lite dåliga på att katalogisera så jag hittar inte inlägget på stört. Troligen är det Osmos olika dekorvaxer vi har visat men skicka gärna om du har datumet. Jag letar vidare så länge. Barbro
   Nu hittade jag inlägget. Det är från juli 2014 och en rad prover vi gjort med Osmoprodukter tillsammans med Hemo Betrov. Är det någon speciell du är intreserad av?

 2. Sara Carlsson-Frost

  augusti 25, 2017 at 10:58 f m

  Jag undra över tre tre brädorna längst till vänster, hur är de behandlade?
  Mvh Sara

  • Colorama

   augusti 25, 2017 at 3:29 e m

   Hej Oj nu ska jag försöka komma ihåg vad det var på de proverna. Är nästan övertygad om att de är först behandlade med Osmo dekorvax Snö och därefter som skydd Hårdvaxolja. Oavsett om golvet är nytt eller gammalt så måste det slipas innan behandling. Nu har även Osmo oljebets kommit som har ännu mer kulörer att välja på. Titta in hos oss eller närmaste Coloramabutik så berättar vi mer! Barbro

 3. Den tredje vira från vänster, är den behandlad med Osmo 3188 samt hårdvaxolja Osmo 3040? Jag vore väldigt tacksam för svar.

  • Colorama

   januari 8, 2018 at 11:44 f m

   Hej
   Ursäkta sent svar. Vi har inte haft så mycket kommentarer på bloggen den sista tiden och då är det så lätt att man missar. Träproverna vi visar är från 2014 och vi har dem inte uppställda i butiken längre. Vi tror dock att det kan vara den plankan vi lutade, behandlade med dekorvax snö 3188 och därefter matt hårdvaxolja.
   Än en gång per jag om ursäkt för sent svar. Barbro Colorama

Kommentera

Din e-postadress kommer inte att publiceras

© 2018 coloramabloggen

Tema av Anders NorenUpp ↑